Huidproblemen

Heb je last van acne, rosacea, eczeem, of allergie? Ontdek dan wat goede producten en de juiste verzorging kunnen opleveren. Tijdens een intakegesprek analyseer ik je huid en bespreken we de beste aanpak.

Acne

Acne is een verzamelnaam van een aantal huidaandoeningen, met als gemener deler: puistjes. Er is altijd sprake van overmatige productie van talg, waardoor mee eters{ zwarte puntjes} of witte puntjes ontstaan en wanneer deze niet op tijd worden verwijdert, kunnen deze ontsteken en uitgroeien tot grote puisten of abcessen.

Een acnebehandeling bij Natural Skin Treatments bestaat uit:

• goed reinigen van de huid met een peeling
• een kalmerend masker
• verwijderen van oneffenheden met de natuurlijke producten van Dr. Baumann Cosmetics en Abloom

Als je regelmatig komt voor een behandeling en thuis de tips over voeding en het gebruik van je producten opvolgt, zie je snel resultaat.

Rosacea

Bij rosacea is er sprake van ongecontroleerde vaatgroei met ontstekingen. Je huid wordt dun en kwetsbaar, vaak gestimuleerd door de stafylococaurus bacteriën.
Omdat er een combinatie kan zijn van verschillende factoren, is een gecombineerde aanpak het meest effectief. Bij Natural skin Treatments krijg je een milde behandeling om de ontstekingen te verminderen en de huid sterker te maken. Daarnaast krijg je advies voor thuisgebruik van de producten en voeding.
Heb je rosacea? Bel voor een intakegesprek en je huid zal binnenkort een stuk rustiger zijn!

Allergie

Ineens krijg je uitslag van je dagcrême of foundation. Of je huid is geïrriteerd, maar je weet niet hoe het komt. Herken je dat? Cosmetica-allergie komt vaak voor en ontstaat in 2 fases:
1. Gevoeligheid voor een stof. Je hebtnog geen allergie, maar loopt risico
2. De expositiefase: De tweede fase is dat je echt een allergische reactie krijgt door een specifieke stof. Dit kan dus een product zijn dat je al een tijdje gebruikt. 

Kies Natural Skin Treatments voor zichtbaar resultaat

Verwen je huid met producten zonder allergenen zoals parfum, conserveringsmiddelen en minerale oliën.

 

Boek nu tijd voor een mooie huid: Bel 06-55778940 of stuur een bericht!