Na jaren met veel plezier de producten van dr Baumann te hebben gebruikt heb ik een travelkit van Abloom gekocht om eens te proberen. Ik ben verliefd! Wat een prachtige producten! Het ruikt zo natuurlijk en het heeft zo een mooi effect op mijn huid. Uniek hoe het mijn huid "tot leven" lijkt te brengen. Je huid krijgt een glow alsof je terug bent van een heerlijke wandeling in de natuur.

 

Via de Vitaminstore op de Binnenweg in Heemstede, kwam ik bij Natural Skin Treatments terecht. De dame die mij hielp, vertelde dat Petra gespecialiseerd is in rosacea. Toen ik voor het eerst bij Petra kwam, was mijn huid niet best. Ik had last van ontstekingen. Het was gelijk duidelijk dat Petra veel kennis en ervaring heeft met ‘probleemhuidjes’. Ze vertelde wat ik er wel en ook wat ik er absoluut niet op moest smeren.

De facial cleaner van Baumann Skinident, de sensitive super light crème, het cream mask en de sun lotion factor 20 verbeterden mijn huid gelijk. Ook op het gebied van voeding wist Petra me prima te adviseren. Daarom vul ik de producten aan met voeding supplementen van Laviesage: Skin Defence, Skin Base en Skin Balance. Mijn huid is nu soms helemaal ontstekingsvrij.


 

Mijn vorige huidtherapeut stopte ermee, dus zocht ik een nieuwe in het centrum van Haarlem. Via een vriendin kwam ik bij Natural Skin Treatments terecht. Door alle behandelingen die ik in het verleden had gehad, was mijn huid matig. Petra was heel duidelijk in haar advies, zonder je iets op te leggen. Bij de behandelingen die ik daarna kreeg, was ze heel open over de voortgang. De producten die werken voor mij, zijn Dr. Baumann multivatamin crème, lotion, oogcrème en cleansing gel en het masker van Living Nature.

Ik weet dat mijn huid nooit helemaal zonder oneffenheden zal zijn, maar ik zie wel dat mijn huid nog steeds verbetert. Dat is alle huidtherapeuten die ik daarvoor had niet gelukt!


 

Toen ik voor het eerst bij Natural Skin Treatments binnenstapte, wist ik niet meer wat ik moest met mijn huid. Ik had een vreemde uitslag rond mijn kaken en in mijn nek, het leek op eczeem maar zeker wist ik het niet. Petra deed gelijk een intake. Haar vragen, de manier waarop ze met mijn klachten omging en de natuurlijke producten waar ze mee werkt, gaven mij echt vertrouwen in de behandeling. Nu gebruik ik Dr. Baumann reinigingsmelk, het kleimasker en de sensitive couperose, ook van Dr. Baumann.

Mijn huid is ontzettend verbeterd. De microdermobrasie-kuur die ik de afgelopen weken heb gedaan, heeft mijn huid nog gladder gemaakt. Een goede huid laat je stralen en zorgt ervoor dat je ook lekker in je vel zit. Dat heb ik aan den lijve ondervonden.


 

Boek nu tijd voor een mooie huid: Bel 06-55778940 of stuur een bericht!