Natural Skin TreatmentsUpdate 20-12-2021:

Vanwege gezondheidsredenen is Naturalskintreatments vanaf heden gesloten.‘Gezichtsbehandelingen voor een gezonde, frisse en stralende huid.’ 

Natural Skin Treatments is de schoonheidssalon in Haarlem Centrum gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging en de behandeling van huidproblemen. Of je nu al jaren worstelt met aanhoudende acné of juist beginnende veroudering aan wil pakken, Petronella Groenveld weet als schoonheidsspecialist en huidtherapeut de weg naar een gezonde en stralende huid. 

Natuurlijke huidverzorging in Haarlem Centrum

Al jaren werkt Natural Skin Treatments met de producten van Dr. Baumann Cosmetics, omdat ‘t merk keer op keer en behandeling na behandeling bewijst wat een goed product voor de huid kan doen. Of het nu gaat om huidverjonging of de verzorging van huidproblemen zoals acné en rosacea. Dr. Baumann Cosmetics levert de beste resultaten die met cosmetica mogelijk zijn. Zonder parfum, conserveringsmiddelen en minerale oliën. Daarnaast zoekt onze huidtherapeut Petronella onophoudelijk naar de beste natuurlijke producten voor haar behandelingen. 

De perfecte behandeling voor jou 

Eerlijk is eerlijk: een gezonde huid komt niet alleen uit een potje. Het mooiste resultaat is een optelsom van goede huidverzorging en een gezonde leefstijl. Je kunt daarom ook bij Natural Skin Treatments terecht voor een persoonlijk behandelplan met op maat gemaakt voedingsadvies. Je leert hierbij niet alleen welke producten en voedingssupplementen het beste voor jou werken, maar ook hoe je deze nieuwe kennis thuis toe kunt passen.