Professionele Acnébehandeling Haarlem

Jong of oud? Man of vrouw? Droge of juist vette huid? Acné is een probleem dat bij ieder mens en ieder huidtype voor kan komen. En daarmee is het ook het huidprobleem waar Natural Skin Treatments het vaakst mee bezig is. Heb jij acné en wil je er (ein-de-lijk) vanaf? Dan kunnen we je daar heel goed bij helpen. Zonder poespas, maar met een professionele aanpak.

Hoewel je na één behandeling al resultaat gaat zien, begint een gave huid in je eigen badkamer. Het is belangrijk om juist daar elke dag producten te gebruiken die je huid herstellen en gezond houden. Wij helpen je maar al te graag die te vinden. Om acné effectief aan te pakken is het daarnaast belangrijk om regelmatig een acnébehandeling te ondergaan. Want een mooie huid vergt onderhoud.

Acnébehandeling (vanaf €55)

Een zichtbaar egalere huid na één behandeling

  • Natuurlijke dieptereiniging
  • Basis peeling, fruitzuurpeeling, microdermabrasie of algenkruidenpeeling
  • Verwijderen onzuiverheden, comédonen, puistjes en talgpropjes
  • Vergoeding zorgverzekeraars

Wat is acné?

Acné is een huidaandoening aan de talgklieren die ontstaat onder invloed van bijvoorbeeld verkeerde verzorging, hormonen of huidirritatie. De term acné is daarbij een verzamelnaam voor puistjes, mee-eters (zwarte puntjes) en andere nare ontstekingen. Wat het geval ook is, er is altijd sprake van overmatige talgproductie waardoor mee-eters of kleine puistjes ontstaan. Dit betekent niet altijd dat je huid zichtbaar vet is, ook een ogenschijnlijk droge of vochtarme huid kan last hebben van acné. Wanneer de mee-eters of puistjes niet op tijd verwijderd en verzorgd worden, kunnen kleine ontstekingen uitgroeien tot grotere ontstekingen en puisten. Het is dus belangrijk om acné op de juiste manier te behandelen.

Pak jij die acné (nu echt) aan? Maak nu online een afspraak voor een huidanalyse en vrijblijvend advies. Of kom eens langs in de praktijk van Natural Skin Treatments in Haarlem voor meer informatie. 

Maak een afpsraak

Boek je behandeling online via de knop en het formulier of bel me op 06-55778940

Boek nu online