Huidbehandelingen

Natural Skin Treatments in Haarlem is de specialist in natuurlijke huidverjonging en de behandeling van huidproblemen. Weet je niet welke behandeling het beste bij je wensen past? Geen probleem. Kom gewoon eens langs in de salon voor advies of een kennismaking. Of maak nu online een afspraak.

Gezichtsbehandelingen

Acnébehandeling vanaf€ 55,00
Dieptereiniging d.m.v. peeling, masker en het verwijderen van oneffenheden, puistjes, talgpropjes en mee-eters.   
Kennismakingsbehandeling€ 49,50
Leer ons je huid kennen. De kennismakingsbehandeling bestaat uit een intakegesprek, huidanalyse, peeling en een Dr. Baumann masker.
Relaxbehandeling€ 67,50
Verzorgende en ontspannende behandeling bestaande uit een peeling, Dr. Baumann masker en een rustgevende massage. Ontspanning en huidverbetering ineen.
Fruitzuurpeeling€ 69,50
De perfecte aanpak bij acné of anti-aging. Laat je huid stralen met een reiniging, fruitzuurpeeling en Dr. Baumann masker. Deze behandeling verwijdert oude huidcellen en stimuleert celvernieuwing.
Huidverjongingsbehandeling€ 85,00
Een huidverjongingsbehandeling stimuleert celvernieuwing, start de aanmaak van bindweefsel weer op en boost collageen. Deze natuurlijke behandeling combineert een fruitzuurpeeling en anti-aging masker met bindweefselmassage.
Bindweefselbehandeling€ 69,50
Geef je huid een nieuwe impuls! De bindweefselbehandeling bestaat uit een peeling, een Dr. Baumann masker en uiteraard de bindweefselmassage. Deze diepe massage werkt huidverjongend en is effectief bij huidproblemen en littekens.
Microdermabrasie € 75,00
De megapeeling voor de huid. Op een gecontroleerde manier polijst en verzacht microdermabrasie de huid om pigmentvlekken te verwijderen en celvernieuwing te stimuleren. Een behandeling die mooie resultaten geeft bij acné en perfect werkt voor anti-aging.
Algenkruidenpeeling€ 85,00
De ware koningin der peelings. De algenkruidenpeeling doordringt met microvezels de huid om doorbloeding te verhogen en de productie van nieuwe cellen en collageen in gang te zetten. Perfect voor anti-aging en anti-acné. Ondanks zijn extreem effectieve werking is deze behandeling door zijn zachte en natuurlijke aanpak ook bij rosacea en couperose in te zetten. 
Microneedling
Reiniging, peeling, microneedling, masker en cocktail voedingsstoffen huid.
€ 99,50
Korte behandelingen
Waxen en verven wenkbrauwen (henna)€ 29,50
Waxen wenkbrauwen € 15,50
Waxen bovenlip€ 13,50
Verven wenkbrauwen€ 15,50
Verven wimpers€ 19,50

Maak een afpsraak

Boek je behandeling online via de knop en het formulier of bel me op 06-55778940

Boek nu online