Huidproblemen Haarlem

Niet iedere huid blijft uit zichzelf gezond en glad. Last van acné, rosacea, eczeem of allergieën? Voor ieder (huid)probleem is een natuurlijke oplossing. 

Acné

Acné is een verzamelnaam voor meerdere huidaandoeningen zoals verstoppingen, mee-eters en puistjes. Hoewel soms anders gedacht wordt, is het een huidprobleem dat zich zeker niet beperkt tot je tienerjaren. Bij acné wordt overmatige talgproductie getriggered door een disbalans in hormonen of irritatie van de huid. Die talg verstopt de poriën waardoor er mee-eters (zwarte puntjes) en puistjes ontstaan. Acné kan niet alleen voor mensen met een zichtbaar vette huid een probleem zijn. Juist ook de ogenschijnlijk droge of vochtarme huid krijgt te maken met acné. Als er niets aan mee-eters of puistjes gedaan wordt, kunnen deze gaan ontsteken en uitgroeien tot grote puisten of abcessen. De beste remedie: zachte, natuurlijke verzorging zonder parfums.   

Acnébehandeling Natural Skin Treatments

  • Natuurlijke dieptereiniging met Dr. Baumann producten
  • Basis peeling, fruitzuurpeeling, microdermabrasie of algenkruidenpeeling
  • Verwijderen onzuiverheden, comédonen, puistjes en talgpropjes
  • Vergoed door de zorgverzekering

Rosacea

Rosacea is een chronische huidaandoening waarbij de huid, door ongecontroleerde vaatgroei en ontstekingen, rood kleurt en puistjes krijgt. De huid wordt dunner en daardoor nog kwetsbaarder en vuriger, vaak gestimuleerd door de stafylococ aurus-bacteriën. Rosacea mag dan chronisch zijn, toch is er veel aan de symptomen te doen. Omdat bij rosacea meerdere huidfactoren meespelen, werkt een gecombineerde aanpak het beste. Zacht en versterkend. Natural Skin Treatments kiest daarom voor een milde behandeling met Dr. Baumann Cosmetics die niet alleen de ontstekingen vermindert, maar de huid vooral ook weerbaarder maakt. Buiten cosmetica helpt ons op maat gemaakte voedingsadvies om een roodheid en puistjes te onderdrukken.

Allergieën & Eczeem

Droogheid, bultjes, jeuk. Voelt je huid geïrriteerd en weet je niet waarom? Allergieën kunnen niet alleen komen van voeding, ook je verzorging kan zomaar eens een allergische reactie opwekken. Een cosmetica-allergie komt vaker voor dan je misschien zou denken. De reactie kent 2 fases:

1. Gevoeligheid voor een stof 
Je hebt nog geen allergie, maar loopt risico te reageren op een bepaald ingrediënt in je cosmetica.

2. De expositiefase
Waar je eerst gevoelig was voor een stof zonder duidelijke symptomen te vertonen, krijg je nu een duidelijke allergische reactie. En dat kan dus ook komen van een product dat je al tijden gebruikt.  

Om een allergische reactie te voorkomen, is het verstandig om producten te gebruiken die vrij zijn van parfum, conserveringsmiddelen en minerale oliën. En daarom zijn de behandelingen van Natural Skin Treatments compleet vrij van deze allergenen.

Je huidprobleem aanpakken? Kom eens langs in de salon in Haarlem voor persoonlijk huidadvies of maak online een afspraak voor een behandeling.

Maak een afpsraak

Boek je behandeling online via de knop en het formulier of bel me op 06-55778940

Boek nu online