Natuurlijke huidverjonging

Wil jij een huid die de tand des tijds doorstaat? Dat is een heel begrijpelijke wens. En niet onmogelijk zonder drastische ingrepen. Er zijn verschillende natuurlijke huidverjongende behandelingen die stevigheid en elasticiteit van de huid bevorderen of beschermen. Het houdt je huid vol en stralend. 

Bindweefselmassage

Schud die huid wakker! Een bindweefselmassage zet je huid grondig aan het werk door doorbloeding te stimuleren en celvernieuwing te activeren. Je huid wordt hierdoor steviger en maakt nieuw bindweefsel aan. Bindweefsel is het dieperliggende weefsel dat je huid vol en glad houdt. Bij een kuur van behandelingen met bindweefselmassage zal je huid zichtbaar verjongen. Nog mooiere resultaten krijg je in combinatie met de fruitzuurbehandeling. 

Algen kruiden peeling

Algen kruiden peeling is de ware koningin der peelings. Deze Bio-peeling is een gespecialiseerde behandeling om de huidveroudering tegen te gaan en gebaseerd op algen en planten extracten welke de huid grondig opschonen en vernieuwen. Verminderd fijne lijntjes, pigmentatie en gaat de huidveroudering tegen. In kuur verband super mooie resultaten.

Microneedling

Tijdens microneedling wordt er een cocktail van werkzame stoffen op de huid aangebracht en door het needlen dieper in de huid getransporteerd. Hierdoor wordt je huid gezonder, steviger, strakker en gladder. Behandeling bestaat uit: reinigen, peeling, microneedling, kalmerend masker en cocktail van werkstoffen zoals hyaloronzuur, vitamines A en E.

Natuurlijke huidverjongingsbehandeling

Geef een totale boost aan je huid met een gecombineerde huidverjongingsbehandeling. Je zet de tijd stil met een fruitzuurpeeling, een anti-aging masker en bindweefselmassage. De behandeling stimuleert op natuurlijke wijze celvernieuwing, zet de aanmaak van bindweefsel in gang en zorgt voor een boost collageen.